Magamról

Borbáth Áron . Fényképész

  Tudom, hogy sokkal izgalmasabb menyasszonyi ruhát választani az esküvőre, mint fotográfust, mivel a kiszemelt darabokat a nagy nap előtt fel lehet próbálgatni, ellentétben a fényképészekkel. Amikor elkezditek szervezni közös életetek legszebb napját, talán a fényképész kiválasztása okozza majd a legnagyobb fejtörést. A piac telített, nagyon nehéz és időigényes lenne végignézni a kínálatot. A legtöbben ezért inkább hallomásból, mások által ajánlott fotóst választanak, döntésüket a barátok megelégedettsége és a fotós által kínált ár határozza meg. Kevesen vannak, akik mindezt félretéve meg akarják találni saját fényképészüket. Azt az embert, aki majd szinte barátjukként kíséri végig az esküvőjüket. Mert nagyon sokat jelent a szimpátia a pár és fotósa között. A közös akarat, hogy az esküvőn elkészült fényképeket évek múltán is bátran elővehessétek. Mert ezek lesznek majd az emlékdarabkáitok, melyek összeillesztve visszaadják a legszebb pillanatokat.


profile

Az én filozófiám

Az esküvő fotós szakma sokat változott, rengeteg kiváló szakember született az elmúlt években. Hogy engem mi vezérel? Mit gondolok erről? Egyszerű. Ha a fotós nem érzi át a helyzetet, nem éli bele magát az esküvő forgatagába, nem szereti, csak ott van, mert egy kiegészítő pénzforrásnak tekinti a munkáját, akkor az a végeredményen is látszani fog. Ha ezt valaki nem gondolja komolyan, nem érzi hivatásának, hogy a pár legszebb napját megörökítse tudása szerint a maximumot kiadva magából, akkor ebben a szakmában nem sok keresnivalója van. Számtalan képzésen vagyok már túl, ami nem jelenti a tanulás végét. Minden nap lehet és kell is fejlődni, megfelelni a változó igényeknek, nyitottnak lenni a szakmai újítások felé.

Esküvőt, szerelmes párt fotózni a legmegtisztelőbb feladat, mert ez a nap a tiétek, rólatok, a szerelmetekről szól. Nektek semmi más dolgotok nincs, mint jól érezni magatokat, és ünnepelni! Kívánom, hogy egymásra találjunk, legyünk bárhol is a nagyvilágban!

signature